Vacature Masseur

Is kneden je vak? Kun je stress verlichten en pijn wegnemen? En ben je daarnaast op zoek naar een leuke bijverdienste, maar dan wel wanneer het jou uitkomt? Dan zijn we op zoek naar jou!

MoSense timmert hard aan de weg en weet dat er nog meer gepassioneerde masseurs rondlopen. Mensen die hun vak verstaan en voor een paar uur per week aan de slag willen, maar die niet de ruimte en materialen tot hun beschikking hebben. Wij hebben dat wel en kunnen best wel wat extra handjes gebruiken. In onze mooie, centraal gelegen praktijk in Geldrop geven we masseurs dan ook volop de ruimte om hun vak uit te oefenen.

Hoe werkt dat dan?

Je draait mee in onze online agenda, maar plant zelf je dagen, uren en afspraken in en hebt dus alle vrijheid. Wel zijn we op zoek naar een teamplayer, die één keer per maand tijd wil vrijmaken om met z’n allen te evalueren. Daarnaast zie je er verzorgd uit, draag je onze bedrijfskleding en heb je onze hygiënerichtlijnen hoog in het vaandel. De uren die je masseert, krijg je vervolgens via de payroll uitbetaald. Daarbij bouw je gewoon vakantiegeld en pensioen op. Bovendien lift je mee op onze acties, social media-uitingen en bekendheid. Zo zorgen we er samen voor dat je agenda snel volloopt.

Lijkt dit je wat?

Mail dan snel je motivatie met cv en pasfoto naar Monique Tenback
via info@mosense.nl of bel 06 53 38 38 82 voor meer informatie.