OVER JOLANDA

Mijn naam is Jolanda Bijsterveld en met veel plezier mag ik deel  gaan uitmaken van het enthousiaste team van MoSense.

Lang geleden kwam ik via een kennis in aanraking met massage en mijn interesse was gewekt.

In 2008 heb ik mijn diploma’s als sport- en klassiek masseur behaald.

Ik merkte al snel dat veel mensen denken dat sportmassage altijd pijn doet en dat ontspannings- massage altijd aaien is.

Ik vind het fijn u te laten ervaren dat dit niet zo hoeft te zijn. Hiervoor ben ik me gaan focussen op een combinatie van sport- en wellness technieken.

Door een massage met aandacht kunnen probleemgebieden aangepakt worden maar komt de client toch met een heel tevreden en ontspannen gevoel van de massagetafel af.

In 2016 ben ik officieel wellness masseur geworden.

Hiervoor heb ik een zeer divers aantal cursussen en workshops gevolgd waarvan ik de technieken in diverse massages kan gebruiken, maar deze zijn ook als  op zichzelf staande massage heerlijk !

Denk oa. aan Thaise voet/onderbeen massage, Japanse gezicht/nek/schouder massage of Chi-Wit rugmassage, maar ook hotstone of voetreflex.   Dat is echt genieten en wegdromen.

Ik zou het iedereen aanraden zichzelf eens regelmatig een fijne massage te gunnen en niet pas op zoek te gaan naar een masseur als er ongemakken ontstaan.

Niets beter om lichamelijke klachten te voorkomen dan even he-le-maal niets te moeten  ;  alleen liggen, ontspannen en loslaten.

Dus niet meer twijfelen maar boek een welverdiende massage bij MoSense en verlaat met een glimlach de praktijk.


Twijfel niet……  Welkom  bij  Mosense.

Maak een afspraak