OVER MICHAEL

 

Mijn naam is Michael Dirks, 42 jaar oud en samenwonend in Eindhoven.

Wijsheid, inzicht en schoonheid komen met de jaren en zodoende is ook pas op latere leeftijd mijn enthousiasme en passie voor massage ontstaan.

Sinds kort ben ik een team genoot van MoSense, zij geven mij de kans om mijn vak uit te oefenen in Sportmassage en ontspanningsmassage en sindskort kan ik daar hoofdmassage, voetreflex massage aan toevoegen.

 

Jouw lichamelijk gesteldheid staat bij MoSense en mij centraal!

Sportmassage is een stevige massage op maat  die de doorbloeding van spieren verbetert en afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afvoert, dat is de corebusiness van een sportmassage. Dus heb je Last van vastzittende schouders, stramme spieren, gespannen nekspieren of wat te denken van een drukke werkdag?

Dat is mijn expertise. Voor mij ligt de grote uitdaging om zoveel mogelijk mensen te helpen en ben ik onder de indruk wat een massage kan betekenen. Voordat we aan de massage behandeling beginnen wil ik graag van jou weten wat de klachten zijn zodat ik deze met aandacht en compassie kan behandelen

Een gezond en fit lichaam draagt ook bij aan werkvreugde.

Mijn doel is om jou tevreden te stellen en dat je vervolgens met een goed en ontspannen gevoel naar huis gaat. Dus wil jij een goede sportmassage of even aan de dagelijkse drukte ontsnappen en wil je een totale ontspanningsmassage ervaar de kracht van het zelf genezend vermogen van het lichaam, maak dan met mij een afspraak en mag je rekenen op mijn kunde, respect, passie en ‘last but not least’ compassie.

 

Mijn zorg is dat je een massage op maat krijgt,

 

 

Tot dan…

 

Michael

 

 


 

Maak een afspraak

Of bel met 06 53 38 38 82