Ik ben Marga Ruis , 45 jaren jong en getrouwd met Johan.
Samen hebben we een prachtige hooggevoelige zoon en een overleden zoontje. Zelf ben ik heel mijn leven al hooggevoelig wat kwaliteiten en valkuilen met zich meebrengt. De rode draad van mijn leven. 20% van de bevolking is hooggevoelig. Een positieve karaktereigenschap waarbij het zenuwstelsel heel veel info ontvangt en mag verwerken. Emoties , sferen van anderen oppikken is een mooi voorbeeld. Hoe blijf je nu bij jezelf en hoe betrek je niet alles op jezelf.?
 
Ik heb al jaren ervaring als (kinder) coach hooggevoeligheid en weerbaarheid. De coaching geeft een positief effect maar in deze prikkelvolle snelle stressvolle maatschappij blijkt dat het toch lastig is voor de gevoeligen onder ons.
 
Mijn beroepsdiploma voetreflexmassage en mijn ervaring met kindermassage is een mooie prikkel-afvloeiende methode ter ondersteuning van  ieders gezondheid Voetreflexmassage is een massage op de voetzool om het herstel en zelf genezende vermogen van ieders lichaam te stimuleren. Alle organen corresponderen met zones op de voetzool. Veel  klachten die door disbalans ontstaan kunnen door de massage aangezet worden om te herstellen. Vb: hoofdpijn, burn out, stress, buikpijn, rugpijn,verkoudheden,depressie ondersteuning, maag/darmklachten en nog veel meer.  Ik stel geen diagnose daarvoor zijn artsen. Voor ontspan- ning is de massage ook zeer geschikt.
 
Kindermassage bij (gevoelige) kinderen heeft als positief effect dat ze weer in contact staan met hun lichaam. Ze ervaren daardoor beter hun grenzen. en ontladen hun prikkels . Door de hectiek van alle dag verliezen kinderen vaak hun grens tussen de binnen en buitenwereld. Een massage brengt ze terug bij zichzelf en verankert dat weer. Vaak coach ik tijdens de massage het kind ook als daar behoefte aan is.
 
Mijn motto
Laat je mooie zijn niet overmannen door de hectiek, drukte en snelheid van de maatschappij! Ontlaad op tijd en zorg goed voor je zelf.
 
Marga

Kom gerust eens ervaren wat een massage voor jou kan betekenen.
Graag tot ziens bij MoSENSE