Mijn naam is Leonie Tanis, ik ben 35 lentes jong. Sinds september van 2018 maak ik deel uit van het MoSENSE team.

Naast mijn werk bij MoSENSE, ben ik werkzaam op kantoor. Voor mij betekent een massage echt genieten. Tijdens een massage vind ik het heerlijk om me bewust te worden van mijn lichaam en geest. De positieve werking die de massages op mij hadden, maakte dat ik nieuwsgierig werd naar hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Ik besloot daarom de opleiding sportmassage te volgen. In deze opleiding maakte ik kennis met het vak masseren en leerde ik hoe wonderlijk het lichaam met elkaar samenwerkt.
Om mijn cliënten nog beter te kunnen helpen heb ik in 2011 een cursus cupping therapie gevolgd. Cupping is een massagetechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt om hardnekkige plaatselijke pijn- en energieverstoringen te behandelen. Cupping stimuleert de onderhuidse doorbloeding en heft blokkades in de energiestromen op. Samen met een massage is het een ideale combinatie om spierverhardingen te verminderen en de doorbloeding extra te stimuleren.
Het geeft mij een enorme voldoening om iemand van zijn of haar klachten af te helpen. Of deze nu lichamelijk of geestelijk van aard zijn, een massage biedt rust. Even een moment voor jezelf. Dat moment, daar doe ik het voor!

Kom gerust eens ervaren wat een massage voor jou kan betekenen.
Graag tot ziens bij MoSENSE