Over Julienne

Ik ben Julienne. Vanaf jongs af aan ben ik altijd heel sterk op mijn intuïtie af gegaan. Bij het maken van keuzes of het nemen van beslissingen ga ik uit van een holistische visie. Ik geloof er namelijk in dat alles met elkaar verbonden is. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in hoe alles is ontstaan en vanuit die nieuwsgierigheid ben ik de studie laboratoriumonderzoek begonnen.

De aanleiding voor het geven van massages is ontstaan tijdens mijn studententijd. Ik volgde de lessen anatomie en fysiologie en om deze lessen beter te begrijpen, ben ik destijds begonnen met een cursus wellnessmassage. Dit was de eerste kennismaking met massages en ik kreeg er enorm veel energie van. Dit vroeg naar meer en meerdere cursussen volgden.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik ervaring verder opgedaan in o.a. de massagevormen: deep tissue-, sport-, ayurvedisch-, bindweefsel-, tuina-, en voetreflexmassage.

Elke sessie is anders doordat het aangepast is op persoonlijke behoeftes. Het blijft dus een uitdaging om instinctief te werk te gaan en te blijven.

De meeste mensen beseffen niet hoe snel er door verschillende factoren lichamelijke en geestelijke disbalans kan ontstaan. Zelfs subtiele nuances worden vaak onbewust waargenomen en de invloed op mensen is veel groter dan je zou denken.

…Een goede, preventieve massage kan hier het juiste effect op hebben en is raadzaam! Neem & beleef een echte ‘ME TIME’ moment van ultieme ontspanning. Tot gauw bij MoSense!


Maak een afspraak