OVER JOLANDA

Hoi,  ik ben Jolanda Bijsterveld en met heel veel plezier maak ik sinds 2019 deel uit van het enthousiaste team van MoSense, waar ik elke dag mooie massages verzorg.

Ik merk dat mensen vaak denken dat sportmassage altijd hard is en pijn doet,  en dat een ontspanningsmassage altijd aaien is.  Ik vind het fijn jou te laten ervaren dat dit niet zo hoeft te zijn, door een massage met aandacht kunnen probleemgebieden aangepakt worden en kom je met een heel tevreden en ontspannen gevoel van de massagetafel.

Ik ben gediplomeerd Sport – Klassiek – Wellness masseur en Lichaamsgericht Coach.

Verder heb ik een zeer divers scala aan bijscholingen gevolgd, waardoor mijn massage helemaal op jou wensen en behoeftes gericht is door een combinatie van verschillende technieken uit de Oosterse en Westers massage-principes.

Een paar voorbeelden van de massages (of een combinatie hiervan) die ik geef :

Bindweefselmassage, Ontspanningsmassage,  Sportmassage, Voet/onderbeen massage (heel rustgevend),  Gezicht/nek/schoudermassage, Meridiaan massage (deze werkt niet op de spieren maar op de energiebanen) en Zwangerschapsmassage (eindelijk weer eens liggen op je buik !!), Masseren met de onderarmen, en zo zijn er nog een paar. En voor wie eens helemaal tot rust wil komen maar liever aangekleed op tafel wil liggen is Holistic Pulsing een mooi alternatief ;  door middel van schuddingen komt het hele lichaam in beweging met een heel ontspannen gevoel als resultaat. Een aparte ervaring.

Wat is nu eenvoudiger en makkelijker om lichamelijke klachten en ongemakken te voorkomen dan even helemaal niets te hoeven ?  Twijfel niet langer en maak een afspraak met mij……  

Als er klachten of belemmeringen zijn die langer aanhouden of een diepere oorzaak lijken te hebben maar waar je niet precies de vinger op kunt leggen ?  Dan is dit misschien iets voor jou :

Weer lekker in je Lijf  —   Lichaamsgericht Coaching  

Samen gaan we op zoek naar de juiste aanpak van jouw klachten door middel van gesprek, oefeningen en massage, helemaal afgestemd op jouw behoeftes en wensen.

Geïnteresseerd ?    Lees dan meer hierover onder het blokje  “Coaching”

Of neem direct contact met mij op voor meer informatie, tel. 06-52123127

Welkom bij MoSense


Maak een afspraak