OVER JOLANDA

Mijn naam is Jolanda Bijsterveld en met heel veel plezier maak ik deel uit van het enthousiaste massage-team van MoSense.

Lang geleden kwam ik in aanraking met massage en mijn interesse was gewekt.

In 2008 heb ik mijn diploma’s sportmasseur en klassiek masseur behaald, en sinds 2016 ben ik gediplomeerd Wellness -masseur.

Door een massage met aandacht, kunnen probleemgebieden aangepakt worden en komt u met een heel tevreden en ontspannen gevoel van de massagetafel.

Liggen – ontspannen – loslaten – genieten – wegdromen.

Ik merk dat veel mensen denken dat sportmassage altijd pijn doet en dat een ontspanningsmassage altijd aaien is. Ik vind het fijn u te laten ervaren dat dit niet zo hoeft te zijn. Daarom ben ik me gaan focussen op een combinatie van diverse massagetechnieken en vormen. Hiervoor heb ik zeer diverse cursussen en workshops gevolgd, bijvoorbeeld :  Bindweefselmassage, Voet/onderbeen massage, Gezicht/nek/schoudermassage,  Chi-Wit Rugmassage, maar ook Zwangerschapsmassage (eindelijk weer eens liggen op je buik !!), masseren met de onderarmen, meridiaan massage (deze werkt niet op de spieren maar op de energiebanen), en zo zijn er nog een paar. Ik leer nog elk jaar bij en dat geeft me heel veel voldoening.

De verschillende technieken uit deze specialisaties gebruik ik tijdens de sport- of ontspanningsmassages, maar je kan deze behandelingen ook apart boeken zodat je de specialisatie op een intensere manier kan ervaren.

En voor wie eens helemaal tot rust wil komen, maar liever aangekleed op tafel wil liggen is Holistic Pulsing een mooi alternatief ;  door middel van schuddingen wordt het hele lichaam los gemaakt en komt u helemaal tot rust. Een zeer ontspannende massagevorm.

Ik zou het iedereen aanraden zichzelf regelmatig een fijne massage te gunnen en niet pas op zoek te gaan naar een masseur als er ongemakken ontstaan.

Het is een cliché, maar :   voorkomen is echt beter dan genezen ! Wat is nu eenvoudiger en makkelijker om lichamelijke klachten te voorkomen dan even helemaal niets te hoeven ?

Dus niet meer twijfelen maar boek een welverdiende massage bij MoSense en verlaat de praktijk met een glimlach!!!!

 

Twijfel niet……  Welkom  bij  Mosense.


Maak een afspraak