OVER JOLANDA

Hoi hoi,  ik ben Jolanda Bijsterveld,  Sport – Klassiek  & Wellness masseur, en sinds 2019 met heel veel plezier aan het werk in het fijne team van  MoSense.

Leuk dat je interesse hebt in een massage van mij, dus ik zal even kort vertellen wat ik voor je kan betekenen  :

In onze gezellige praktijk heet ik je van harte welkom en zal altijd eerst met je bespreken waar je op dit moment behoefte aan hebt en wat je verwacht van de massage.  We zorgen dat je comfortabel op mijn tafel ligt en met een prettig en ontspannen gevoel weer vertrekt.

Of je nu komt voor een  sportmassage, een relaxte voet/onderbeen massage (met gebruik van het mysterieuze stokje), een heerlijke hoofd/schouder/gezicht massage waarbij de drukpunten niet vergeten worden, een stevige bindweefselmassage of juist een hele zachte behandeling met de acht etherische oliënmeridiaan massage voor hernieuwde energie,  zwangerschapsmassage (na het eerste trimester), postnatale massage (vanaf 3 maanden na de bevalling)  of niet te vergeten gewoon een uurtje totale ontspanning   :

Door een combinatie van verschillende technieken uit de Oosterse en Westerse massage zal de behandeling helemaal op jouw wensen en behoeftes gericht zijn.

Omdat ik jaarlijks bijscholing volg leer ik steeds meer technieken mooi te combineren.

Zo kan bijvoorbeeld een sportmassage wat zachter en een ontspanningsmassage wat steviger zijn als jij dat prettiger vindt.

Blokkades en probleemgebieden worden aangepakt, of – als die er niet zijn dan lekker genieten van een heerlijk ontspannende massage waardoor je er weer tegenaan kunt.

Zijn er klachten of belemmeringen die langer aanhouden of een diepere oorzaak lijken te hebben maar waar je niet precies de vinger op kunt leggen ?  Dan is er wellicht net iets meer nodig dan alleen een massage.  Bijvoorbeeld een wat uitgebreider gesprek of een oefening voor thuis. Ook dit mag je altijd aangeven, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

En voor wie eens helemaal tot rust wil komen maar liever aangekleed op tafel wil liggen is Holistic Pulsing een mooi alternatief ;  door middel van schuddingen komt het hele lichaam in beweging met een heel ontspannen gevoel als resultaat. Een aparte ervaring.

Wat is eenvoudiger om klachten te voorkomen dan even helemaal niets te hoeven behalve liggen – genieten – wegdromen ?

 

Twijfel niet langer en maak een afspraak met mij — je bent hartelijk welkom.  

 

Welkom bij MoSense


Maak een afspraak