OVER JOLANDA

Mijn naam is Jolanda Bijsterveld en met heel veel plezier maak ik deel uit van het enthousiaste massage-team van MoSense.

Lang geleden kwam ik in aanraking met massage en mijn interesse was gewekt. In 2008 heb ik mijn diploma’s sportmasseur en klassiek masseur behaald.

Ik merkte al snel dat veel mensen denken dat sportmassage altijd pijn doet en dat een ontspannende massage altijd aaien is. Ik vind het fijn u te laten ervaren dat dit niet zo hoeft te zijn. Daarom ben ik me gaan focussen op een combinatie van sport- en wellness technieken tijdens de massage.

Door een massage met aandacht kunnen probleemgebieden aangepakt worden, maar komt u toch met een heel tevreden en ontspannen gevoel van de massagetafel. In 2016 heb ik mijn diploma wellness masseur behaald. Hiervoor heb ik een aantal zeer diverse cursussen en workshops gevolgd. Denk hierbij oa. aan Bindweefselmassage, Thaise voet/onderbeen massage, voetreflex- massage, Japanse gezicht/nek/schouder massage of Chi-Wit rugmassage, maar ook zwangerschapsmassage, masseren met de onderarmen en zo nog een paar meer. De verschillende technieken uit deze specialisaties gebruik ik natuurlijk ook tijdens de sport- of ontspanningsmassages voor een nog completere ervaring.

Dat is echt liggen – ontspannen – loslaten – genieten – wegdromen.

Ik zou het iedereen aanraden zichzelf regelmatig een fijne massage te gunnen en niet pas op zoek te gaan naar een masseur als er ongemakken ontstaan.  Het is een cliché, maar voorkomen is echt beter dan genezen !

En wat is nu eenvoudiger om lichamelijke klachten te voorkomen dan even helemaal niets te hoeven ?

Dus niet meer twijfelen maar boek een welverdiende massage bij MoSense en verlaat met een glimlach de praktijk.

Twijfel niet……  Welkom  bij  Mosense.


Maak een afspraak