OVER HANNEKE

Graag stel ik me aan u voor:

Ik ben Hanneke Staals, 43 jaar, woon samen met mijn partner in Eindhoven en heb 2 prachtige dochters van 13 en 5 jaar oud.

Het geven van een fijne ontspannende massage geeft me veel voldoening en maakt me blij. Ik ben mezelf altijd aan het ontwikkelen hierin; zo start ik in januari ‘23 met de opleiding voor Holistisch masseur. Naast het gedreven zijn in het geven van ontspanningsmassages, vind je mij in mijn dahliatuin, op de yoga mat, wandelend in het groen of ben ik zingend in de keuken een bananenbrood aan het bakken.

 

Er zijn 2 aspecten die als een rode draad door mijn leven lopen: het plezier in bewegen/dansen enerzijds en het plezier in het geven van een ontspannende massage anderzijds.

Deze zijn voor mij erg verwant aan elkaar en vullen elkaar heel mooi aan.

Het in verbinding staan met je lijf en al bewegend voelen wat je nodig hebt.

Vertrouwen dat je lichaam wéét wat je nodig hebt, want je lichaam liegt nooit en is altijd eerlijk. En dat brengt me bij het plezier van het geven van een fijne ontspannende massage. Je wordt je (weer) bewust van je lichaam en brengt je weer bij je gevoel.

 

En dat is niet altijd even gemakkelijk om bij dat gevoel te komen, want ons hoofd komt er wat al te graag tussen!

Veel mensen “moeten” van alles binnen een relatief kort tijdsbestek volbrengen.

Denk aan werk, opvoeden van kinderen, huishouden, social media, onderhouden van sociale contacten. We staan bijna voortdurend ‘aan’.

Je hoofd denkt misschien die verschillende ballen hoog in de lucht te kunnen houden, maar je lichaam denkt daar (gelukkig) anders over.

Zo raak je gauw overvol, uitgeput, overprikkeld en vermoeid en ontstaan er andere lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld schouder-/rug-/nekpijn, en ben je de verbinding met jezelf kwijt.

Ik help je graag om terug in je lijf te komen en geef je graag een fijne ontspannende lichaamsmassage om blokkades op te heffen.

 

De kracht van mijn massage is het intuïtief aanvoelen/weten wat je nodig hebt en het gebruik maken van tuina technieken waarbij ik de chi (levensenergie) weer laat stromen en in balans breng.

Vloeiende effleurages (zachte strijkbewegingen) worden afgewisseld met lichte tot stevige knedingen met een warme en voedende olie.

Je lichaam mag ontspannen en loslaten.

Ik masseer je met aandacht en help je graag in deze tijdsgeest goed voor jezelf te blijven zorgen.

Ook kun je bij mij terecht voor een fijne guasha massage (guasha betekent letterlijk ‘een ziekte uit een lichaam schrapen’. Ik gebruik hiervoor een jadesteen of schraper vervaardigd uit hoorn en olie. De druk die ontstaat door het schrapen zorgt ervoor dat gestagneerde energie naar de oppervlakte wordt gebracht en tegelijkertijd brengt de massage de energie (chi) in het lichaam op gang. Deze massage is uitermate geschikt bij vermoeidheidsklachten.

Of laat je voeten lekker verwennen door het boeken van een voetreflexmassage. Niet alleen je voeten, maar je hele lichaam ontspant zich bij het krijgen van een voetreflexmassage.

 

Ik nodig je van harte uit om bij mij een ontspannen massage te ervaren bij Mosense en ik word blij als jij met een tevreden glimlach de deur uit gaat!

 

 

 

 


Graag tot ziens bij Mosense

 

Maak een afspraak

Of bel met 06 53 38 38 82