OVER ESTHER

Wat leuk dat jij een kijkje neemt bij MoSENSE!

Jij hebt vast en zeker een goede reden om te
ontdekken of wij iets voor je kunnen betekenen. Zeker wel,want bij MoSENSE bieden wij behandelingen die ervoor zorgen dat zowel jouw lichaam als jouw geest de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Ik ben er trots op dat ik daar met mijn expertise een bijdrage aan mag
geven. Ik stel me dus graag aan jullie voor. Mijn naam is Esther van de Moosdijk. Bij MoSENSE ben ik, onder andere werkzaam als sportmasseur. Gericht werken aan herstel bij klachten, onderhoud van jouw spieren en het in conditie houden van jouw lijf is altijd mijn doel.

Maar ook, als jij op zoek bent naar ontspanning en even heerlijk wilt relaxen ben je bij mij welkom. Daarnaast geef ik ook zwangerschapsmassages en ben ik in te zetten voor de
kindermassages.

Zoals ik al eerder beschreef hebben we bij MoSENSE ook aandacht voor
jouw geest. Als INSIGHT-Coach heb ik aandacht voor jouw Mindset. Door het coaching traject krijg jij een aantal duidelijke handvatten om de regie in jouw leven weer op te pakken. En omdat ik erin geloof dat jouw lichaam en geest in balans moeten zijn maak ik gebruik van een unieke combinatie.

De INSIGHT sessie zijn namelijk ook te combineren met een
afsluitende massage. Lees gerust eens door de volgende link
https://www.mosense.nl/landingspagina/in-sight-coaching .

Met enorme passie en gedrevenheid ben ik al enkele jaren werkzaam bij MoSENSE. Heb ik aandacht voor alle aspecten die jou uniek maken en heet ik je dus graag van harte welkom!

Esther van de Moosdijk.


Graag tot ziens bij Mosense

Maak een afspraak

Of bel met 06 12 24 05 37