OVER DINIE

Met heel veel plezier mag ik deel uitmaken van het team bij Mosense. Het is heerlijk om hier te werken en ik krijg er zelf veel energie van. Deze sfeer wil ik ook uitdragen naar jou als klant.

Meer dan ooit is er behoefte aan rust en ontspanning, verdieping en bewustwording. Daarbij kan ik helpen: ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage of een coaching gesprek.

Ieder jaar volg ik nieuwe cursussen en blijf ik me verbazen over alle grepen en nieuwe mogelijkheden bij het verhelpen van lichamelijke ongemakken. Zo volgde ik vorig jaar de opleiding

Deep Tissue massage: Intens, heerlijk voor de spieren en  zacht tegelijk. Deze massage wordt vooral met de onderarmen gedaan, waardoor de druk gelijk en toch stevig is.

Ontspanningsmassage: Deze massage doet zoveel voor diepe ontspanning van je lichaam; je wordt echt met aandacht en liefde aangeraakt. Soms glij je helemaal weg, maar het mooiste is om je er nog net van bewust te blijven. Een massage hoeft niet altijd stevig te zijn, dat ervaar je met deze ontspanning steeds weer.

De 8 Olien massage: Wil je helemaal in een diepe rust komen, waar je nog dagen profijt van hebt? Dan nodig ik je hiervoor uit. Wervel voor wervel voedt de olie je lichaam en doet zijn werk via je rug en voetzolen. Bij sommigen werkt het juist heel inspirerend en geeft het energie.

Duo-massage: We hebben niet stil gezeten, maar zijn vol in ontwikkeling. Zo ontstond de Duo-massage. Een ervaring voor TWEE ! In stilte en warmte mag ieder zijn/ haar massage kiezen en daarna blijf je nog even genieten van warme thee met lekkers. Een kado aan jezelf en de ander.

Zwangerschapsmassage: Je lichaam heeft veel te verduren tijdens de zwangerschap, vooral je onderrug. Kom ontspannen bij ons in het speciale bed, waar je lekker in kunt liggen met de buik, en waarna je rug en benen heerlijk worden gemasseerd. Zo kun je meer ontspannen de bevalling ingaan. Deze massage mag tot de 40 weken.

Papillon: Verlies en rouwverwerking :Bij Mosense is een coaching ruimte waar oa verlies- en rouwverwerking plaats vindt. Omdat verdriet en loslaten ook in je lijf gaat zitten, is dit een ideale plek: je kunt je gedachten delen en er daarna voor kiezen om te ontspannen met een massage.

Informatie vind je op: Papillon Geldrop of nr: 06-23228277


Graag tot ziens bij Mosense

Maak een afspraak

Of bel met 06 53 38 38 82