ZWANGERSCHAPSMASSAGE | EINDHOVEN

Je bent zwanger… wat een heerlijk nieuws en natuurlijk van harte gefeliciteerd. Er breekt een leuke en spannende tijd aan en klachten als slecht slapen, bekken- en rugpijn kun je daar helemaal niet bij gebruiken. Het goede nieuws: dat hoeft ook niet! Dankzij zwangerschapsmassage kun je klachten voorkomen en ga je fitter richting je bevalling. Bovendien is het natuurlijk heerlijk om even een moment voor jezelf te nemen en lekker te ontspannen; je hebt het immers al druk genoeg.

ONZE PRAKTIJK

We heten je van harte welkom in onze praktijk in Geldrop, nabij Eindhoven. Dat kan al vanaf het moment dat je weet dat je in verwachting bent, maar het is slimmer om te wachten totdat je wat verder in je zwangerschap bent. Ongeveer vanaf de vierde maand kun je de versterkende en verkwikkende werking van de massage namelijk nog beter gebruiken. We beschikken overigens over een speciale massagekussen voor zwangere vrouwen, waarbij je na lange tijd weer eens heerlijk op je buik kunt liggen.

Waarom zwangerschapsmassage?

MAKES SENSE?

Mail ons of bel met Esther 06 12 24 05 37 of Monique 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Geldrop (Omgeving Eindhoven). Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is.