ZWANGERSCHAPSMASSAGE  Eindhoven en Geldrop

Je bent zwanger… wat een heerlijk nieuws en natuurlijk van harte gefeliciteerd. Er breekt een leuke en spannende tijd aan en klachten als slecht slapen, bekken- en rugpijn kun je daar helemaal niet bij gebruiken. Het goede nieuws: dat hoeft ook niet! Dankzij zwangerschapsmassage (regio Eindhoven) kun je klachten voorkomen en ga je fitter richting je bevalling. Bovendien is het natuurlijk heerlijk om even een moment voor jezelf te nemen en lekker te ontspannen; je hebt het immers al druk genoeg.

ONZE PRAKTIJK

We heten je van harte welkom in onze praktijk in Geldrop, nabij Eindhoven. Dat kan al vanaf het moment dat je weet dat je in verwachting bent, maar het is slimmer om te wachten totdat je wat verder in je zwangerschap bent. Ongeveer vanaf de vierde maand kun je de versterkende en verkwikkende werking van de massage namelijk nog beter gebruiken. We beschikken overigens over een speciale massagekussen voor zwangere vrouwen, waarbij je na lange tijd weer eens heerlijk op je buik kunt liggen.

WAAROM ZWANGERSCHAPSMASSAGE?

Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Natuurlijk krijg je een dikkere buik en gieren de hormonen door je lijf. Maar ook je spieren, weefsel en bloedvaten veranderen. Dat gaat vaak gepaard met klachten als nek-, rug- en bekkenpijn, vermoeide benen en slecht slapen. Dankzij zwangerschapsmassage kunnen deze klachten vaak met succes behandeld worden. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat zwangerschapsmassage een positief effect heeft op de nachtrust en het verminderen van rugpijn en stress. Ook als je trouwens geen specifieke klachten hebt, is een zwangerschapsmassage goed voor je. Het werkt ontspannend, versterkt je lichaam en kan bijdragen aan een goede voorbereiding op de bevalling. En het is natuurlijk altijd lekker om even een moment voor jezelf te nemen.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE WERKT

De volgende klachten kunnen vaak met succes behandeld worden:

  • rugklachten
  • nek- en schouderklachten
  • bekkenpijn
  • beenkrampen
  • vocht in je benen
  • hoofdpijn
  • slechte nachtrust
  • stress

MAKES SENSE?

Kom langs voor een zwangerschapsmassage in regio Eindhoven

Mail ons of bel Monique 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Geldrop (Omgeving Eindhoven). Of maak online een afspraak. Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is. U kunt ook met een aanvullende verzekering deze behandeling inzetten, dan boekt u Natuur Gerichte Geneeskunde en bij de opmerking vermelden dat voor een zwangerschap massage komt. (controleer dit zelf altijd goed bij uw verzekeraar, wij zijn niet verantwoordelijk voor uw terug gave van deze behandeling)

Maak een afspraak