Three Kings OilOntspanningsmassage met Three Kings Oil Massage Olie

Gemasseerd worden met Three Kings Oil Massage Olie is een echte weldaad voor lichaam en geest. De oude Grieken, Romeinen en Egyptenaren werden al met deze olie gezalfd wat zou zorgen voor rijkdom en voorspoed. De olie bestaat uit echt 23,5 karaats goud, Mirre en Wierook; de drie geschenken van de Drie Wijzen uit het Oosten.

Ambachtelijke olie

Geniet van een koninklijke ontspanningsmassage met een hoogwaardige kwaliteit ambachtelijk handgemaakte massageolie die enkel bestaat uit natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Ingrediënten die met aandacht en liefde bereid zijn. Alle bestanddelen zijn met zorg gekozen en veelal biologisch gecertificeerd. Vervolgens zijn de oliën volgens eigen recept gemengd en verwerkt tot het eindproduct. De oliën zijn geperst en gedestilleerd uit hars, zaden en bomen. Dit geeft de Three Kings Oil haar unieke karakter in combinatie met de basis van Zoete Amandelolie en Druivenpitolie. Deze natuurlijke olie geeft net dat beetje extra aan een ontspanningsmassage!

Een ontspanningsmassage van 60 minuten kost € 90,00. Maak snel een afspraak en kies voor ‘Koninklijke ontspanningsmassage‘!