8 oliën massage Eindhoven & Geldrop 

Olie massage Eindhoven: Een cadeautje voor jezelf..

Met de kracht van etherische oliën komt je lichaam in diepe ontspanning.
De massage met 8 oliën is een klinische benadering om etherische oliën toe te passen. Tijdens de massage werken we  langs de energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Deze behandeling wordt geadviseerd bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

Het doel van deze 8 oliën massage is het zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. De massage is zowel eenvoudig als intuïtief en er wordt gebruikt gemaakt van 8 verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij uw lichaam weer helemaal in balans komt.

Bij een 8 oliën massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën. Met deze oliën wordt er langs de energiebanen in het lichaam gewerkt van de rug tot aan de voeten. Hierdoor komt het lichaam tot rust en wordt het lichaam weer terug in balans gebracht. De essentiële oliën die gebruikt worden in de behandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met (weinig) olie. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

 


De massage bevat 4 primaire stappen

  1. Stress verminderen
  2. Versterken van het immuunsysteem
  3. Verlichting van pijn en ontsteking
  4. In balans brengen van lichaam en geest

Stress verminderen

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aan kan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust de 8 oliën massage als eerst op het verminderen van stress.  Je lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.


Versterken van het immuunsysteem

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de 8 oliën massage focust zich daar waar het nodig is het immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.


Verlichting van pijn en ontstekingen

In de derde fase focust de 8 oliën massage op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal, maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen uw lichaam in dit proces.


In balans brengen van lichaam en geest

Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie. We zijn dan in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Wanneer deze toestand te lang aanhoud, eist het zijn tol op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om je lichaam in balans te brengen.


Hoe gaat een 8 oliën massage

Iedere stap in het proces omvat 2 etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het zenuwstelsel verminderen en in balans brengen.
 
Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. De 8 oliën massage heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. 

 De massage werkt; ontspannend en kalmerend. Reinigend en beschermend; ontstekingsremmend, weerstand herstellend. Jouw immuunsysteem wordt op positieve manier aangesproken. Stimulerend; afvoer van afvalstoffen, doorbloeding van de huid. Ze hebben een positief effect op je spieren en gewrichten. Als laatste werken ze activerend; het serotonine en dopamine gehalte wordt verhoogd; je komt in een positieve en actieve staat van zijn. 
 
De behandeling vindt plaats via je rug- en voet meridianen en de achterkant van je schedel. Je rug wordt ontbloot, maar afgedekt met een handdoek en/of dekentje.
 
Omdat ik via je rug tot aan je kruin werk, kom ik met mijn handen in je haar. Houdt er dus rekening mee dat er olie in je haar komt. Verder is het van belang dat je na de behandeling voldoende water blijft drinken, zodat afvalstoffen worden afgevoerd.    
 
Deze oliën zijn 100% puur (dus niet verdund), de grondstof wordt geoogst daar waar de plant van nature voorkomt en door de secure verwerking wordt de therapeutische waarde maximaal behouden.

Olie massage Eindhoven

Kom langs voor onze 8 oliën massage in Geldrop, omgeving Eindhoven

Mail ons of bel 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Geldrop (Omgeving Eindhoven). Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is.

Maak een afspraak