4xT-METHODE EINDHOVEN & Geldrop

Al lang last van pijnklachten in bijvoorbeeld rug, schouders en knieën? En al tal van therapieën geprobeerd en specialisten bezocht, maar lijkt niets te werken? Dan zul je waarschijnlijk weinig heil zien in nieuwe behandelmethoden. Toch blijkt de 4xT-methode ( regio Eindhoven) juist bij dit soort chronische klachten behoorlijk effectief en de resultaten zijn dan ook verbluffend. Juist omdat de 4xT-methode de oorzaak aanpakt, en niet de symptomen.

VOOR WIE IS DE 4xT-METHODE

De 4xT-methode is een behandelmethode, die kan worden gebruikt bij acute en chronische pijnklachten, zoals rug-, nek-, schouder-, elleboog-, hand-, heup-, knie- en enkelklachten. Meestal ervaar je al na een eerste behandeling het verschil en maar liefst 80% van de mensen met chronische klachten is na één tot drie behandelingen klachten- en pijnvrij. Uiteraard is het wel zo dat hoe langer je al klachten hebt, hoe langer het ook duurt voordat je daadwerkelijk blijvende resultaten ziet.

DE 4XT-METHODE WERKT

De 4xT-methode is geschikt voor behandeling van zowel acute als chronische klachten, zoals:

  • rugklachten
  • nek- en schouderklachten
  • elleboogklachten
  • pijn in de handen
  • heupproblemen
  • knieklachten
  • enkelklachten

Lees hier meer over 4xT-methode

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Het is mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit de zorgverzekering.
Druk op de link hieronder: bekijk hier wat er voor jou vergoed kan worden.

CONTRA-INDICATIES

In sommige gevallen is de 4xT-methode niet aan te raden. We adviseren je dan ook vooraf even contact met ons op te nemen om te informeren of bij jouw specifieke klachten behandeling baat heeft.

MAKES SENSE?

Ervaar de 4xT-METHODE in Geldrop, regio Eindhoven

Mail ons of bel 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Geldrop (Omgeving Eindhoven). Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is.

Maak een afspraak