4xT-METHODE | EINDHOVEN

Al lang last van pijnklachten in bijvoorbeeld rug, schouders en knieën? En al tal van therapieën geprobeerd en specialisten bezocht, maar lijkt niets te werken? Dan zul je waarschijnlijk weinig heil zien in nieuwe behandelmethoden. Toch blijkt de 4xT-methode juist bij dit soort chronische klachten behoorlijk effectief en de resultaten zijn dan ook verbluffend. Juist omdat de 4xT-methode de oorzaak aanpakt, en niet de symptomen.

VOOR WIE IS DE 4xT-METHODE

De 4xT-methode is een behandelmethode, die kan worden gebruikt bij acute en chronische pijnklachten, zoals rug-, nek-, schouder-, elleboog-, hand-, heup-, knie- en enkelklachten. Meestal ervaar je al na een eerste behandeling het verschil en maar liefst 80% van de mensen met chronische klachten is na één tot drie behandelingen klachten- en pijnvrij. Uiteraard is het wel zo dat hoe langer je al klachten hebt, hoe langer het ook duurt voordat je daadwerkelijk blijvende resultaten ziet.

Wat is de 4xT-methode?

MAKES SENSE?

Mail ons of bel 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Geldrop (Omgeving Eindhoven). Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is.