BABYYOGA

Vragen?
Contact

EVEN ALLEEN MAAR OOG VOOR ELKAAR

Ben je op zoek naar een fijne manier om extra tijd met je baby door te brengen? Hem of haar beter te begrijpen, aan te voelen, te troosten en te leren kennen? En zo jullie band nog verder te versterken? Met babymassage/-yoga heb je die aandacht voor elkaar.

Ieder mens heeft het nodig om aangeraakt te worden. Als teken van troost, van bevestiging, liefde, geborgenheid of gewoon zomaar. Het intensiveert het contact en versterkt jullie band, zeker in de relatie van kind tot vader of moeder. Bovendien heeft babymassage/-yoga allerlei voordelen voor de gezondheid en ontwikkeling van je baby.

CURSUS BABYMASSAGE-/YOGA

MoSense organiseert cursussen babymassage/-yoga voor baby’s vanaf 6 weken.

EXCLUSIEF samen met jouw en de  kleine en de massage-Yoga docent ( geen andere cursisten)  ga je op ontdekkingsreis en maak je contact met jouw kindje…

Totale Quality Time

Naast de babymassage en yoga schenken we overigens ook aandacht aan thema’s als:

 • het tillen en dragen van je baby;
 • het doorkomen van tandjes;
 • hoe om te gaan met buikkrampjes en
 • onrustige en huilbaby’s.

PRAKTISCHE GEGEVENS

De cursussen babymassage/-yoga bestaan uit 3 lessen en worden gegeven op onze locatie in Geldrop door Dinie Warnders. In overleg met Dinie kun je op elk moment met de cursus babymassage starten op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. De kosten bedragen € 129.

AANMELDEN VOOR BABYMASSAGE

Stuur dan even mailtje naar: info@mosense.nl of een berichtje via WhatsApp op nummer: 06 53 38 38 82. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en hopen jou en je kindje snel te mogen verwelkomen in onze praktijk in Geldrop!

WAAROM BABYMASSAGE/-YOGA?

Babymassage is niet alleen een hele fijne manier van tijd met elkaar doorbrengen en de band met elkaar versterken, maar heeft ook een positieve invloed op het welbevinden en de ontwikkeling van je kindje.

Zo worden de zintuigen van je baby door het contact gestimuleerd en kan de massage helpen bij darmkrampjes. Ook geeft de babymassage een gevoel van ontspanning, veiligheid en geborgenheid, waardoor je kindje rustiger wordt, minder snel zal huilen en beter slaapt. En natuurlijk profiteer je zelf ook van dat moment even helemaal niets; geen overbodige luxe in je waarschijnlijk stressvolle leven als newborn ouder.

VOORDELEN BABYMASSAGE/-YOGA

 • verdiept de hechting tussen jou als ouder en je baby;
 • versterkt het gevoel van liefde en veiligheid;
 • helpt om elkaar beter te leren kennen en versterkt de emotionele band;
 • bevordert het contact en de communicatie;
 • je kindje ervaart de geborgenheid van de baarmoeder opnieuw;
 • zorgt voor diepe ontspanning, innerlijke rust en harmonie;
 • geeft ook veel plezier en vrolijkheid.

GEEF EEN BABYMASSAGE CADEAU

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een gender reveal party of een babyshower? Ben je opa, oma, peetoom of -tante geworden, of is je beste vriendin net bevallen? Een cursus babymassage/-yoga valt altijd goed. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een feestelijke cadeaubon!

Opgeven kun je je via email: info@mosense.nl

Als je 1 les niet kunt komen is er de mogelijkheid om de les in te halen in overleg met de docente.

 

Aanmeldformulier