IN-sight coaching

BEN JIJ ER KLAAR OM HET BESTE UIT JEZELF TE HALEN?

Elk mens heeft bepaalde overtuigingen, maar zitten die van jouw, je in de weg? Zorgen deze ervoor dat jij wel wil, maar steeds vastloopt in je oude patronen? IN-sight coaching gaat met jou op zoek naar de antwoorden die je helpen om deze overtuigingen om te buigen. Samen gaan we kijken naar welke richting jouw leven op mag gaan.

Heb jij je aangemeld voor specialistische hulp? Wat goed dat je de stap hebt gezet om de obstakels in je leven aan te pakken! Helaas zijn er lange wachttijden binnen de gezondheidszorg en wellicht heb jij daar ook mee te maken. Heel vervelend want erkennen dat je een helpende hand nodig hebt, is best wel eng. Ook kunnen jouw gedachte en emoties de overhand nemen. IN-sight coaching is er, om samen met jou deze wachttijd te overbruggen. Fijn als je wat tools krijgt om de structuur in jouw leven zo optimaal mogelijk in stand te houden. Eerste inzichten helpen je op weg.

AANSTUREN OP WAT JIJ NODIG HEBT!

Wie ik ben? Ik ben uniek als mens, net als jij. Natuurlijk heb ik een gedegen opleiding gehad. Hierin heb ik de beste aanpak geleerd om jouw bewust te maken van jouw onderliggende gevoelens,gedachten en verlangens. Maar ik wijk in mijn behandelingen af van de protocollen. Ik stuur aan op wat jij nodig hebt. Omdat ik op afstand kijk en zonder oordeel luister gaat het mij lukken om de wirwar van jouw gedachten in beeld te brengen. Samen onderzoeken we welke handgrepen, jou de goede steun geven om de juiste richting van je leven te gaan leven.Ik doe dat met een bijzondere combinatie. Een sessie start altijd met een gesprek. 1 op 1 in een veilige en rustige omgeving. Na dit gesprek nodig ik jou uit in mijn behandelkamer. Door middel van een, ontspannende massage, maak ik ruimte om de gesproken woorden een plek te geven. In alle rust heb jij de tijd om je de sessie eigen te maken. Je voelt je energiek en hebt een goede basis om weer vooruit te gaan. De meeste antwoorden zitten diep van binnen ( IN-sight). De grote truc is om jezelf de juiste vraag te stellen. Ga niet piekeren. Piekeren is brainstormen in je eentje. Ik ben er om met jouw te sparren en hiervoor nodig ik je graag uit.

– ESTHER VAN DE MOOSDIJK

Maak een afspraak